Politerno > Тернопільщина > Іван Сороколіт прокоментував рішення міськради щодо усунення його з посади голови комісії (поіменне голосування)

Іван Сороколіт прокоментував рішення міськради щодо усунення його з посади голови комісії (поіменне голосування)

  • 29 Липня, 2017
  • 1909 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт прокоментував дані голосування щодо усунення його та Ігора Турського з посад голів комісій по ЖКГ та бюджету на користь креатур міського голови.

На своїй сторінці у Facebook він перепостив дані, котрі оприлюднила відома тернопільська активістка Олена Степанова щодо голосування по даному питанню.

Зізнаємось, такий вчинок депутатів сприймається боляче.

Для мене і, переконаний, для Ігор Турський жодної цінності в даних посадах немає. Комісії носять рекомендаційний характер. А переваги головування є лише у тому, що саме голова скликає засідання і веде комісії. Рішення (рекомендаційні у більшості випадків) приймаються колегіально.

Але справа в “політичному” й моральному моменті як саме заміна голів втілються в життя.

Жоден з голосуючих ніколи не озвучував, що ми зловживаємо нашими “посадами”. Переважно отримували багато подяк за консультації, допомогу, намагання врахувати інтереси депутатів навіть в шкоду власним.

Тут, швидше, Сергій Надал мав бажання самоствердитись та демонстративно послати усім сигнал про свої можливості організувати голоси проти нас. Незалежно що це за рішення. Як бачимо – йому це вдалось.

Це вишукана та майстерна спроба спровокувати на війну з депутатами. 

Сергій Віталійович майстер втілювати в життя вічний принцип/парадигму “розділяй і володарюй”. Воювати не будемо. Нехай це робить сумління кожного. Переступили та ідемо далі.

Подяка усім депутатам, котрі не піддались на тиск/шантаж Сергія Надала та не спокусились на різного роду “пропозиції”. Знаю, що він застосоував усі можливі важелі.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE