Politerno > Тернопільщина > Журналістка про події під міськрадою: склалося враження, що я прийшла не в комунальне приміщення, а в приватний партійний офіс

Журналістка про події під міськрадою: склалося враження, що я прийшла не в комунальне приміщення, а в приватний партійний офіс

  • 29 Липня, 2017
  • 1436 Переглядів
  • 0

Відома тернопільська журналістка Тетяна Колеснік прокоментувала вчорашні події під стінами міської ради, під час яких трьох депутатів – Івана Сороколіта, Романа Навроцького та Ігоря Турського – партія “Свобода” в черговий раз не пустила на свої робочі місця.

На своїй сторінці у Facebook Тетяна описала події і свої враження від побаченого під міськрадою.

Життя до такого не готувало!

Добу «настоювались» думки про сесію міської ради. Ви вже стільки всього «постили» і коментували, що, мабуть, від одної думки про ТМР на язиці стає «приторно». Особливо у тих, хто, як і я, посмакував перцевим газом, димом від торфу і резини. Та от що додам. «Внутрішньопартійний конфлікт» – це явно не те поняття, яке може коротко описати вчорашні події. Мене кілька разів (що є і на стрімах) доймала охорона міськради (!): чому я тут проходжу, що в рюкзаку, а куди йдеш, тут не можна знімати і т. д. Після чого чудово розумію, що при бажанні, будь-кого, хто заважає, можуть не пускати в ТМР. І для цього не треба бути «зрадником-депутатом». Впевнена, що в Надала і «Свободи» знайдеться +100500 «патріотичних» пояснень заблокувати двері в раду будь-кому. Це уже навіть не гіпотеза, а факт.

Склалося враження, що я прийшла не в комунальне приміщення, а в приватний партійний офіс. При чому не до тих кращих людей. Бо те хамство, яке собі дозволяв, приміром, оБашта, м’яко кажучи, вразило. Про «бенефіс» нардепа головка на вікні взагалі мовчу. Мабуть, сплутав з трибуною у Верховній Раді… Сумно все це. Дуже. Адекватності мало. ТМР – це не орган місцевого самоврядування, а швидше «літня кухня» від будинку в Байківцях. Та гнітить не це.

Чомусь, усі забувають, що в кожного в сесійній залі є по одному голосу. Не більше – не менше. А значить, і охорону, при бажанні, замінити можна, і політику змінити…Та «кнопки» вчора землю роздавали під гаражі і будинки. І десь, в одному місці (перепрошую) бачили і активістів, і ЗМІ, і тернополян загалом.

Пост – не щоб скиглити. Ні. Швидше, у мене різко зросла кількість фігурантів у публікаціях. От і вся історія. І, так, після сесії, тем теж «підігнали»… Навіть не знаю, дякувати, чи ..?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE