Politerno > Україна і світ > СБУ заявляє, що після обшуків в квартирі Трояна його більше не підозрюють

СБУ заявляє, що після обшуків в квартирі Трояна його більше не підозрюють

  • 29 Липня, 2017
  • 1482 Переглядів
  • 0

Інформація про ймовірну причетність заступника глави МВС Вадима Трояна до злочинів виявилась недостовірною і не підтвердилась, – він не є підозрюваною особою.

Заява СБУ щодо причетності Трояна у злочинних діях з’явилася на сторінці спецслужби в Facebook.

“СБ України спільно з Генеральною прокуратурою проведено спецоперацію із документування та затримання трьох осіб, які підозрюються у вимаганні з керівника суб’єкта підприємницької діяльності. Затриманим особам на сьогодні обрано запобіжний захід. В рамках проведення слідчих дій правоохоронці отримали інформацію про ймовірну участь в цих протиправних діях заступника міністра МВС України Вадима Трояна. Незважаючи на статус особи, для встановлення істини, було прийнято рішення про проведення обшуку в житловому приміщенні пана Трояна. Це свідчить про рівність всіх перед законом. Відзначимо, що за результатами зазначених слідчих дій інформація про ймовірну причетність пана Трояна до такої протиправної діяльності виявилася недостовірною і не підтвердилася. Таким чином Троян не є підозрюваною особою. Слідство у даній справі за затриманим особам триває”, – йдеться в заяві.

Як повідомлялось, раніше ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що Вадима Трояна нібито затримали на хабарі у 2 млн гривень.

У коментарі УП Троян заявив, що “це повна брехня”. Речник МВС Артем Шевченко також заперечив чутки про затримання Трояна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE