Politerno > Тернопільщина > Сороколіт повідомив, що вчергове звернувся у поліцію щодо перешкоджання депутатській діяльності

Сороколіт повідомив, що вчергове звернувся у поліцію щодо перешкоджання депутатській діяльності

  • 2 Серпня, 2017
  • 1492 Переглядів
  • 0

Учора, 1 серпня, депутати міської ради Іван Сороколіт, Ігор Турський та Роман Навроцький, котрих ВО “Свобода” виключила з партії і котрий місяць не допускає на робочі місця, подали в поліцію чергову заяву про злочин щодо перешкоджання депутатській діяльності.

Про це на своїй сторінці у Facebook  повідомив Іван Сороколіт.

“Не варто надіятись, що в Тернополі працюватиме Закон і дотримуватимуться права людини, якщо депутат міської ради не може попасти на сесію. У присутності поліції і під об’єктивом телекамер”, – зазначає депутат.

На його думку справа не в фактичній присутності кількох депутатів на сесії, а в реакції (або її відсутності) на такі події з боку правоохоронних органів.

“За усі ці місяці вистави “зрадник здай мандат” нас окрім як після першого перешкоджання жодного разу не запрошували для дачі свідчень. Зважаючи на відсутність критики в сторону міністра МВС Авакова з боку партії “Свобода” – “дивна” поведінка місцевої поліції наводить нас на певні підозри якоїсь домовленості”, – пише Сороколіт.

На його думку, дана ситуація стала добрим каталізатором для виявлення “усіх хвороб влади”.

“Ситуація більш сумна ніж можна було подумати. Але правильний діагноз – це вже важлива складова подальшого складного і, ймовірно, довготривалого лікування. Поінформований – озброєний”, – підсумував політик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE