Politerno > Україна і світ > Владі не вдасться переконати суспільство, що головна корупція є серед громадських організацій, – Шкрум (Відео)

Владі не вдасться переконати суспільство, що головна корупція є серед громадських організацій, – Шкрум (Відео)

  • 3 Серпня, 2017
  • 1406 Переглядів
  • 0

Суспільство не можливо переконати, що головна корупція є серед громадських організацій

Про це на телеканалі ZIK заявила Альона Шкрум, нардеп від партії “Батьківщина”, коментуючи відкриття кримінального провадження проти керівників ГО Центр протидії корупції.

“Суспільство не можливо переконати, що головна корупція у сфері правозахисного сектору громадянського суспільства і таких антикорупційних організацій, які не отримують гроші з державного бюджету. Вони звітують про свою діяльність кожен рік. Я читаю звіти організації Шабуніна. Вони виграють гранти і все показують”, – зазначила Альона Шкрум.

На переконання гості студії, відкриття кримінального провадження є політичним тиском на антикорупціонерів.

“Україна належить до тих країн де величезна кількість корупції. За рейтингом Транспаренсі інтернешинал, ми йдемо вниз, ближче до Уганди.

У нас депутати потенційно беруть по 200 тисяч доларів за один законопроект, чи за одні правки. Всі це знають. В нас є пан Насіров в якого є подвійне громадянство і він був відсторонений від керівництва фіскальною службою.

Чомусь головні корупціонери країни проти яких ведуться розслідування і здійснюється тиск це громадські організації та активісти, які фінансуються з відкритих джерел закордоном. Тому для мене очевидно, що це є політичним тиском. А тиск на громадянське суспільство ніколи не закінчується нічим добрим”, –підсумувала пані Шкрум.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE