Politerno > Україна і світ > “Охолодив атмосферу”. Вересень пояснив, навіщо облив політолога водою в студії (Відео)

“Охолодив атмосферу”. Вересень пояснив, навіщо облив політолога водою в студії (Відео)

  • 4 Серпня, 2017
  • 1480 Переглядів
  • 0

У четвер, 3 серпня в студії однієї з телевізійних програм каналу NewsOne стався конфлікт між ведучим Миколою Вереснем і одним з гостей передачі – доктором політичних наук Олександром Семченко, який наводив аргументи проти блокади Донбасу, а також лаяв Петра Порошенка.

Дискусія, в якій брав участь також і художник Поярков, велася на вкрай підвищених тонах.

В який момент Вересень, мабуть, спробував остудити запал Семченко, виливши на нього склянку води. У відповідь Семченко також облив його водою і нецензурно вилаявся після того, як ведучий запропонував йому покинути студію. Також політолог назвав Вересня “півником”.

Ведучий каналу NewsOne Микола Вересень пояснив свою поведінку з гостями авторської програми “Люди Вересня”, коли хлюпнув водою в політолога Семченко.

“Я обляв водою доктора політичних наук Олександра Семченко, оскільки мені треба було перервати монолог, який тривав понад 10 хвилин. Програма, яку я вів, просто була на межі зриву і зникнення з ефіру. Людина просто говорила, говорила і говорила … Слова, які мені, та й багатьом українцям, не подобалися, про те, що росіяни не нападали, Крим російський, що винна Україна, а не сепаратисти. Для того, щоб все це вгамувати я вилив воду, щоб людину заспокоїти”, – заявив Вересень.

Вересень вибачився за свою поведінку, але тільки перед глядачами. “Я прошу вибачення у телеглядачів. Але якщо ця людина прийшла усвідомлено, а не провокаційно, має просто таку позицію і істерику, то я не вважаю себе винним. Я просто виконував обов’язки ведучого – заспокоїти і охолодити атмосферу в студії. Кому яке моє пояснення подобається – нехай бере собі його на озброєння”, – зазначив ведучий.

Дивіться також повне відео скандалу з Вереснем і обливанням в ефірі NewsOne.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE