Politerno > Тернопільщина > Петро Ландяк: “SOS, владо, рятуй дороги”

Петро Ландяк: “SOS, владо, рятуй дороги”

  • 6 Серпня, 2017
  • 1634 Переглядів
  • 0

Після відвідин Заліщицького району, керівника обласного осередку партії “Громадянська позиція” Петра Ландяка вразила безгосподарність та байдужість дорожніх служб Тернопільської області.

На своїй сторінці у Facebook він написав:

… Потрібно кричати: “SOS, владо, рятуй дороги”. Практично на 80-90% шляху Товсте- Тернопіль (думаю ситуація подібна і по інших напрямках) виперло асфальт на крайній полосі дороги, де рухається вантажний транспорт.

Переконаний проблема не лише в аномально високій температурі повітр’я, яка була останніми днями. Знаю з багатьох джерел, що вантажні машини( фури) при номінально дозволеній завантаженності в межах 22 тонн-перевозять до 40 тонн (!!!) вантажів. І НА ЦЕ ЧОМУСЬ БАГАТО РОКІВ НЕМАЄ РАДИ!!!

Влада ,як центральна так і обласна, які хваляться досягненнями в більших, від попередників, обсягах будівництва і ремонту доріг – не бачать, не знають або розуміють проблеми з руйнацією доріг і з причинами цього зла!

Дійсно, з одного боку виділяються значно більші кошти на покращення доріг, але далі немає котролю за їх експлуатацією. Є різні слухи про хабарництво при роботі контрольних пунктів зважування вантажів. І тут точно є проблема, бо “дороги вже не витримують. Їх виперло!!!” З правої сторони проїжджої частини утворились своєрідні ПІРАМІДИ з асфальту.

Хіба це по-господарськи: з бюджету виділити кошти, які важкою працею заробляє громада області – і відразу все занапастити відсутністю контролю чи корупцією служб!

Завтра невідкладно направлю письмове зверненя до голови ОДА області пана Барни С. С. для його реагування. Адже так далі бути не може!!!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE