Politerno > Україна і світ > Степан Хмара про Савченко: Не співпрацюю із нею жодним чином (Відео)

Степан Хмара про Савченко: Не співпрацюю із нею жодним чином (Відео)

  • 7 Серпня, 2017
  • 1885 Переглядів
  • 0

Про співпрацю із народним депутатом Надією Савченко жодним чином не йдеться.

Про це на телеканалі ZIK заявив Степан Хмара, Герой України, український політик, правозахисник, політв’язень радянських концтаборів.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко заявила, що співпрацює з політтехнологами, але виключно у “дружньому руслі”. Вона назвала імена своїх політтехнологів: “Це – Сергій Гайдай, Віктор Шишкін, Небоженко, Глузман, Степан Хмара”.

Гість програми Степан Хмара спростував цю заяву, наголосивши, що не співпрацює із нардепом Надією Савченко жодним чином.

“Усього-на-всього один раз із нею зустрічався, і це дуже давно було, і більше не бачив і не розмовляв. Один раз на телепередачі бачив її у пана Шустера. Ну, це теж було давно, минулого року. Тобто, щоб говорити про якусь співпрацю, то, безперечно, про це не йдеться. Якби у неї таке бажання було, я бачу, що вона така досить кмітлива людина, вона могла би навчитися, якби хотіла, але, очевидно… я не знаю, чи хоче навчитися по-справжньому, я цього не бачу”, – зазначив Степан Хмара.

Водночас, відповідаючи на запитання щодо роботи із молоддю, гість програми зауважив, що завжди готовий до співпраці, проте не завжди усе залежить лише від нього.

“Треба головний акцент звертати на молодь, бо це наше майбутнє, і від того буде залежати, як вони візьмуть естафету державного будівництва, як вони її пронесуть, які у них будуть успіхи. Тому всі учасники попередніх поколінь своїм досвідом повинні залюбки ділитися із молоддю”, – вважає Степан Хмара.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE