Politerno > Україна і світ > Бойовики ОРДО затримали патруль ОБСЄ та обстріляли їхній безпілотник

Бойовики ОРДО затримали патруль ОБСЄ та обстріляли їхній безпілотник

  • 10 Серпня, 2017
  • 1479 Переглядів
  • 0

У підконтрольному бойовикам ОРДО селі Пікузи обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це СММ ОБСЄ повідомила у своєму Twitter.

“БПЛА СММ ОБСЄ обстріляли в підконтрольних так званій “ДНР” Пікузах. Ще одна спроба завадити моніторингу”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що представники Спільного центру з контролю та координації перебували на місці події, проте не змогли сприяти безпеці моніторингу.

Як повідомлялося 20 липня, Бойовики ОРДО обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в селищі Трудовське.

9 серпня в СММ ОБСЄ заявили, що їхня камера на Донецькій фільтрувальній станції потрапила під обстріл і знищена.

Згодом стало відомо, що бойовики затримали патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на 31 хвилину на території ОРДО в порушення мінських домовленостей.

“Т.зв. “ДНР” затримали патруль СММ #ОБСЄ на 31 хв на блокпості біля Верхньошироківського; інші цивільні особи могли проходити. Порушення Мінська”, – йдеться в повідомленні, опублікованому в четвер.

Раніше Українська сторона Спільного центру з координації та контролю повідомила, що вже вдруге за останні два дні терористи ОРДО влаштовують збройні провокації на лінії розмежування.

За даними СЦКК, цим бойовики створюють перешкоди роботі патрулів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на чолі з першим заступником голови місії Олександром Хугом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE