Politerno > Тернопільщина > Про перспективи розвитку підприємництва ветеранів АТО в Тернопільській області (Документ)

Про перспективи розвитку підприємництва ветеранів АТО в Тернопільській області (Документ)

  • 10 Серпня, 2017
  • 1496 Переглядів
  • 0

Громадська організація «Центр стратегічного розвитку та реформ» у рамках реалізації на Тернопільщині проекту «Дорожня карта розвитку малого та середнього бізнесу демобілізованих учасників бойових дій в зоні АТО», який виконується за фінансової підтримки Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», (USAID ЛЕВ) розпочала випуск електронних бюлетенів, присвячених переспективам розвитку малого та середнього підприємництва ветеранів АТО в Тернопільській області.

Перший бюлетень побачив світ.

Програма USAID ЛЕВ впроваджується МБО “Фонд “Східна Європа” у партнерстві з ГО “Інститут економічних досліджень та політичних консультацій” та ГО “Київський економічний інститут”.

Бюлетень покликаний допомогти ветеранам АТО виокремити перешкоди та проблемні моменти, що заважають започаткуванню і веденню бізнесу, й орієнтувати їх на шляхи розв’язання проблем. Випуски бюлетенів будуть присвячені дослідженню причин, що гальмують розвиток малого і середнього бізнесу ветеранів АТО в регіоні й розробленню пропозицій щодо їх усунення, а також питанням, що стосуються економічної адаптації ветеранів АТО у цивільному житті шляхом їх зайнятості та відкриття власної справи.

До вашої уваги перший випуск бюлетня:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE