Politerno > Україна і світ > Сім’я заступника голови департаменту Нацполіції придбала дороге майно після його підвищення – “Схеми” (Відео)

Сім’я заступника голови департаменту Нацполіції придбала дороге майно після його підвищення – “Схеми” (Відео)

  • 10 Серпня, 2017
  • 1457 Переглядів
  • 0

Як живуть співробітники впливового департаменту, чия мета – боротися з економічними злочинами та запобігати їм? Чи все майно декларують співробітники департаменту – та, навіть задекларувавши, чи завжди можуть пояснити його походження?

Члени сім’ї заступника голови департаменту захисту економіки Нацполіції Ігоря Звездіна раптом стали власниками квартир в Києві та Дніпрі і таунхаусу під Києвом після його підвищення по службі.

Про це інформують журналісти “Схеми“.

У грудні 2015 року молодший брат Ігоря Звездіна Олександр придбав майнові права на квартиру в новобудові неподалік від центру Києва.

Навесні 2017-го право власності на вже готову квартиру оформив на себе Валерій Звездін – батько посадовця (майнові права на неї були придбані в грудні 2015-го).

У квітні 2017 року він також придбав ділянку та частину таунхаусу на 124,6 квадратних метра у Вишгороді. З 2014-го Валерій Звездін також володіє автомобілем Toyota Highlander, право на управління яким є у поліцейського Ігоря Звездіна.

Коли Ігор Звездін працював начальником управління захисту економіки Нацполіції в Дніпропетровській області у 2016 році, його теща сплатила пайовий внесок і згодом отримала акт прийому-передачі квартири в новобудові в Дніпрі.

Батька Ігоря Звездіна Валерій стверджує, що кошти на майно він заробив в Росії.

“Я працюю в Сургуті, заступником директора будівельної компанії. 25 років там працюю. Зараз так, перебуваю тут (в Україні), у відпустці”, – сказав він.

Ігор Звездін на письмовий запит “Схем” на час виходу передачі не відповів.

Із задекларованого власного майна родини Ігоря Звездіна – квартира та будинок у Луганську, два автомобілі й кошти в розмірі близько 75 тисяч доларів.

Ігор Звездін працює правоохоронцем понад 18 років, його дружина Наталія Звездіна – співробітниця Генеральної прокуратури України.

У серпні-листопаді 2015 року Ігор Звездін очолював управління протидії злочинності у Луганській області.

У листопаді-грудні 2016 року він був начальником управління захисту економіки Нацполіції у Дніпропетровській області, а з грудня 2016 року обіймає посаду заступника начальника департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE