Politerno > Україна і світ > Плівки Онищенка вказують на те, що центром корупції в Україні є Порошенко, – Гужва (Відео)

Плівки Онищенка вказують на те, що центром корупції в Україні є Порошенко, – Гужва (Відео)

  • 13 Серпня, 2017
  • 1499 Переглядів
  • 0

Видання, яке має доступ до плівок Онищенка, може сміливо сказати про те, що центром корупції в Україні є голова держави.

Про це розповів журналіст Ігор Гужва на телеканалі ZIK.

“У мене люди дуже часто питають, чим ви відрізняється “Страна.UA” від інших ЗМІ, які теж пишуть про корупцію та різноманітні махінації і т.д. Тоді я кажу про те, що є таке поняття як “плівки Онищенка”, – розповів Гужва.

І додав: “Відмінність інформації, яку несуть плівки Онищенка від всього іншого у медіапросторі, де в основному пишуть про корупцію в оточенні Президента, лідерів “Народного фронту” та людей, які там сидять на потоках. І саме на них фокусується увага громадськості про те, що вони є корупціонерами”.

Плівки ж Онищенка окреслюють зовсім іншу схему.

“Ті люди, про яких ми говоримо – це лише функція, а центр корупції – це голова держави, який керує цією схемою. Саме це і відрізняє дану інформацію від всього того, що було в медіапросторі”, – додав він.

Нагадаємо, 22 червня 2017 року разом зі своїм помічником були затримані співробітниками поліції і прокуратури при отриманні 10 тис. доларів за нерозміщення на сайті компромату на депутата від Радикальної партії Дмитра Лінька, який повідомив про шантаж в поліцію 31 березня. За версією журналіста, це йому безуспішно пропонували гроші за зняття матеріалів про “Радикальної партії”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE