Politerno > Україна і світ > Штаб АТО: Бойовики 25 разів відкривали вогонь, 2 бійців ЗСУ поранені

Штаб АТО: Бойовики 25 разів відкривали вогонь, 2 бійців ЗСУ поранені

  • 14 Серпня, 2017
  • 1335 Переглядів
  • 0

За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ в зоні проведення АТО на Донбасі, внаслідок чого двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook

Зведення прес-центру штабу АТО за 13.08.2017 року.
У районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських військ з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшується.

Найбільш гаряче наприкінці минулої доби було на Донецькому напрямку, у районі Авдіївської промзони. Тут, з 18 години і до опівночі, бойовики практично не припиняли обстріли наших опорних пунктів з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї.

У результаті одного з таких обстрілів отримав поранення один український боєць. Також,, ввечері, під ворожим вогнем опинились наші укріплення неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського, Луганського.
У відповідь майже на кожен обстріл противника сили АТО накривали бойовиків щільним вогнем.

На Луганському напрямку противник сконцентрував вогневу активність біля Кримського. Лише за вечір і ніч злочинці 5 разів обстрілювали наші позиції поблизу цього селища з 120-міліметрового міномета та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку, ввечері бойовики відкривали вогонь у районі селищ Водяне та Широкине. Крім того, вчергове демонструючи свою зневагу до усіх норм гуманітарного права і мирних домовленостей, злочинці били з міномету, гранатомету та великокаліберних кулеметів по будинках мирних мешканців Мар’янки. На щастя ніхто з місцевих не постраждав.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир’я. Двоє українських бійців отримали поранення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE