Politerno > Україна і світ > Нардеп Каплін розповів про систематичні зустрічі Ахметова і Ляшка (Відео)

Нардеп Каплін розповів про систематичні зустрічі Ахметова і Ляшка (Відео)

  • 15 Серпня, 2017
  • 1600 Переглядів
  • 0

Ринат Ахметов є спонсором Олега Ляшка і його політичної сили. Олег Ляшко і його партія – це ставка Рината Ахметова на майбутніх президентських і парламентських виборах.

Про це на телеканалі ZIK заявив Сергій Каплін, народний депутат України.

Гість програми зауважив, що він та політична сила, яку він представляє, категорично проти будь-якої подальшої приватизації.

“Вигодонабувачами врешті-решт стають кілька персоналій. Це Ринат Ахметов, Ринат Ахметов та Ринат Ахметов. Хочу сказати, що після цього витка у приватизації в енергосистемі Ринат Ахметов стане власником 40 відсотків усього енергокомплексу нашої держави.

Це ціна за підтримку Олегом Ляшком тих чи інших ініціатив уряду, і в майбутньому підтримки. Це підкуп Олега Ляшка для голосування майбутніх змін до Конституції. І це підкуп Олега Ляшка для участі у майбутньому у цькуванні Юлії Тимошенко на президентських виборах”, – заявив гість програми.

Сергій Каплін розповів, що на його сторінці у Фейсбуці оприлюднена “ретроспектива зустрічей” Олега Ляшка з Ринатом Ахметовим та представниками Адміністрації Президента.

“Я не веду хронологію зустрічей, у мене є документ, який мені передали із Служби безпеки України чесні офіцери. Це відбувалося протягом року, починаючи від останнього місяця, грудня минулого року, до сьогодні. На цих зустрічах, очевидно, обговорювали питання створення нової коаліції.

І врешті-решт вони прийшли до моделі, коли де-юре Радикальна партія не бере участі у коаліції, а де-факто голосує разом із коаліцією, при чому підтримує ініціативи Авакова, підтримує ініціативи Блоку Петра Порошенка, ну, і “Народного фронту”, – заявив Сергій Каплін.

Гість програми уточнив, що документ щодо зустрічей Ляшка та Ахметова він отримав від СБУ таємно. Так, зустрічі відбувалися у різних місцях, а зокрема, в офісі Ахметова, біля МЗС, біля одного з готелів, у маєтку Ахметова та на одному з його суден.

“Це систематичні постійні зустрічі. У них брали участь мінімум Ринат Леонідович Ахметов і Олег Валерійович Ляшко… Я офіційно заявляю, мені це достеменно відомо, що Ринат Ахметов є спонсором Олега Ляшка і його політичної сили. Олег Ляшко і його партія – це ставка Рината Ахметова на майбутніх президентських і парламентських виборах.

Це доводить, зокрема (підкреслюю!), не тільки ця хронологія зустрічей, а й постійна участь Ляшка на телеканалі “Україна”, – наголосив гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE