Politerno > Україна і світ > Семенченко: Мельничук і Філімоненко – провокатори, яких курирує головний військовий прокурор Матіос (Відео)

Семенченко: Мельничук і Філімоненко – провокатори, яких курирує головний військовий прокурор Матіос (Відео)

  • 16 Серпня, 2017
  • 1320 Переглядів
  • 0

Всеволод Філімоненко та Сергій Мельничук працюють разом як два провокатори. Їх курує головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Про це на телеканалі ZIK заявив Семен Семенченко, народний депутат України (“Самопоміч”).

Нагадаємо, Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід голові правління ГО “Центр протидії корупції” Віталію Шабуніну у вигляді особистого зобов’язання. Шабуніна підозрюють в умисному завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості Всеволоду Філімоненку.

Семен Семенченко наголосив, що пан Філімоненко – не журналіст, а помічник народного депутата України Сергія Мельничука. Такі дані, з його слів, вказані на сайті ВРУ. Тож Всеволод Філімоненко, наголосив нардеп, є представником політика. Натомість Віталій Шабунін – не політик, а звичайний громадянин.

Семен Семенченко розповів, що знайомий із методами роботи пана Філімоненка.

“Це людина, яка спеціалізується на провокаціях, він дуже добре підготовлений психологічно. Зазвичай усе відбувається так: він підходить і починає говорити, записує, а потім вирізає, різні образи. Людина знає, як викликати зустрічну реакцію, це не перший його скандал”, – наголосив Семен Семенченко.

Гість програми також розповів про випадки, коли і бойовики “ЛНР” зверталися до цієї людини, щоб зробити матеріал, який дискредитує СБУ.

Депутат зауважив, що у ситуації із Шабуніним для очільника Центру протидії корупції – це урок, адже потрібно себе контролювати.

“Але я його прекрасно розумію як чоловіка”, – каже Семен Семенченко.

Політик також звернув увагу на те, що на відео зафіксовано, як через кілька хвилин після сутички із Шабуніним Філімоненко, здоровий з вигляду, підбігає до антикорупціонера з балончиком. На думку депутата, дані про тілесні ушкодження Філімоненка сфальшовані.

“Ці дві людини – Філімоненко та Мельничук – працюють разом як два провокатори. Працюють вони, в основному, на Петра Олексійовича Порошенка… Курирує їх безпосередньо головний військовий прокурор Матіос, який тримає Мельничука, господаря Філімоненка, за “одне місце” кримінальними справами з 2015 року”, – заявив Семен Семенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE