Politerno > Україна і світ > Міхеїл Саакашвілі хоче пройти в Україну “живим коридором” з українців

Міхеїл Саакашвілі хоче пройти в Україну “живим коридором” з українців

  • 17 Серпня, 2017
  • 1449 Переглядів
  • 0

Позбавлений українського громадянства лідер “Руху нових сил” Михайло Саакашвілі, повертаючись до України, збирається пройти через “живий коридор”, який утворять люди, що прийдуть його зустрічати.

Про це він сказав під час відеотрансляції у Facebook.

“Я розраховую на “живий коридор” з українців. Вони (влада – ред.) минулого разу, коли думали, що я їду, вдвічі збільшили кількість прикордонників. Гройсман та Аваков провели засідання Кабміну з цього приводу”, – зазначив Саакашвілі.

Також, за словами Саакашвілі, спеціально під нього було прийнято норму, що кого-завгодно на кордоні можна затримати в будь-якій кімнаті і там замкнути.

“Я повертаюся в Україну. Я приїду 10 вересня, буду їхати з Польщі через пункт пропуску “Краковець” (Львівська обл. – ред.)”, – сказав він.

Він закликав людей зустріти його на кордоні. Також він озвучив номер телефону за яким всі бажаючі зможуть отримати інформацію про його приїзд.

“З нами буде багато журналістів, з нами будуть депутати, з нами будуть прості люди. Мене хочуть супроводжувати українці, які живуть у Польщі, їх дуже багато … Я буду дуже вдячний, якщо люди прийдуть на кордон”, – додав він.

Екс-глава Одеської області планує в суді довести свою невинність.

Саакашвілі заявив, що він приїде в країну нічого не порушивши, так як він нічого не порушував заповнюючи документи на отримання українського громадянства.

Екс-президент Грузії додав, що якщо він “людина без громадянства України”, то він – “людина без громадянства, що живе в Україні”.

По поверненню в Україну політик обіцяє представити план змін в країні.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України через подання ним недостовірної інформації при оформленні громадянства.

Однак після цього Саакашвілі без проблем прилетів із США до Польщі і заявив, що запланував турне по Європі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE