Politerno > Україна і світ > Десантник, який пережив 13 операцій, одружився і стає на ноги (Відео)

Десантник, який пережив 13 операцій, одружився і стає на ноги (Відео)

  • 18 Серпня, 2017
  • 1370 Переглядів
  • 0

Десантник із Добротвора Сергій Загасайло, якому лікарі вже не давали шансу на життя, одружився і вчиться заново ходити. Він пережив тринадцять операцій і втратив частину черепа.

Про це йдеться у сюжеті інформаційного проекту “Про головне. Львів” на телеканалі ZIK.

Сергій із дружиною Дариною познайомилися ще на Майдані. Ще тоді пара хотіла побратися.

“Все було дуже спонтанно. Революція єднала ідейних людей”, – пригадує Дарина Загасайло.

Дівчина увесь час була поруч. Спочатку в реанімації, а потім у різних реабілітаційних центрах. Там Сергій і запропонував Дарині одружитися.

“Я зрозумів, що потрібно створити із Дариною сім’ю. Вона трішки вагалась, але таки погодилась”, – ділиться Сергій Загасайло.

Потім їх розлучила війна. Чоловік пішов на фронт одним із перших, а повернувся звідти сильно пораненим. Зараз пара багато працює, аби Сергій став на ноги.

Лікарі кажуть: треба щонайменше три роки активної реабілітації. В перервах між відновленням у спеціальних закладах, десантник постійно займається вдома. Він розтягує зв’язки і сухожилля на ногах.

Мати чоловіка наголошує: усі тренажери купила за гроші благодійників і небайдужих людей.

“Сергію з кожним днем стає все краще. Йому ще потрібні вертикалізатор і велика шведська стінка”, – додає Алла Загасайло.

Зараз для Сергія облаштовують майданчик для тренувань на подвір’ї. Родина сподівається, що тут чоловік зробить вдруге перші самостійні кроки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE