Politerno > Тернопільщина > У Тернопільській міській раді знову проводились обшуки

У Тернопільській міській раді знову проводились обшуки

  • 18 Серпня, 2017
  • 2649 Переглядів
  • 0

Вчора, 17 серпня, в Тернопільській міськраді (в управлінні ЖКГ) проводили обшуки представники правоохоронних структур. Зокрема, правоохоронці вилучали документацію, що стосується реконструкції площі у парку ім. Шевченка (навпроти пам’ятника С. Бандері), яку здійснювало ТОВ “ТОМ-Інвестбуд”.

За інформацією Вечірнього Тернополя, такий ажіотаж навколо об’єкта викликала його ціна (майже 8 млн. грн.), яка, нібито не збігається з реальною вартістю матеріалів, затрачених на реконструкцію. Окрім цього правоохоронців зацікавили й інші проекти (ремонти), які міська рада проводила за участі “ТОМ-Інвестбуд”. Тому вилучали все, де фігурувало дане ТОВ…

Як відомо, власником даного ТОВ, згідно реєстрів, є Василь Мазурик, який займається також виробництвом бруківки, яку активно стелять по всьому місту (“Брук-ТОН”). Та курує ПП “Нортон”.

Комерційні структури, які дотичні до Мазурика, ніколи не були обділені бюджетними грішми. З того часу, як ТМР очолив Сергій Надал, фірми Мазурика почали активно вигравати усі тендери, пов’язані з ремонтами.

Довідка: У 2017 році ТОВ “ТОМ-Інвестбуд” освоїла тендерів на суму 59, 6 млн. грн.. (!). А у 2016 році сума практично така ж…

Не офіційно, Мазурика та Надала характеризують як друзів, яких пов’язує бізнес. Не дарма у 2015 році, під час виборів до Тернопільської міської ради Сергій Віталійович включив Мазурика у список партії “Солідарність правих сил”, яку неофіційно курував безпосередньо мер.

Зокрема, до списку потрапили і його вірна заступниці Вікторія Остапчук, і один з улюблених будівельників Василь Лило, і “ручний” активіст Дмитро Гайдуцький та ін. Серед них був і Мазурик.

Минулого разу обшуки у Тернопільській міській раді проводилися 17 березня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE