Politerno > Україна і світ > Корчинська до Богомолець: Для мене ви трирічне розчарування (Відео)

Корчинська до Богомолець: Для мене ви трирічне розчарування (Відео)

  • 19 Серпня, 2017
  • 1569 Переглядів
  • 0

Ви для мене – трирічне розчарування. Тому що ви зв’язалися із лікарями-хабарниками в “Охматдиті”.

Про це в ефірі програми “Zіткнення” в ефірі телеканалу ZIK заявила Оксана Корчинська, нардеп від Радикальної партії Ляшка, звертаючись до голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я Ольги Богомолець.

“Зараз я медичний координатор, я приїхала з фронту, а ви для мене – трирічне розчарування. Тому що ви зв’язалися із лікарями-хабарниками в “Охматдиті””, – звернулася до пані Богомолець Оксана Корчинська.

Однак у відповідь голова Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець заявила, що пані Корчинська представляє інтереси міжнародних інвесторів, які не дозволяють Україні розвиватися самостійно.

“Оксана Анатоліївна, а ви знали, що в “Охматдиті” немає медикаментів, немає препаратів, про що ви говорите? В “Охматдиті” лежать препарати з простроченим терміном придатності на мільйони гривень і ви зараз захищаєте інтереси тих, хто робить так, щоби дітям не було чим лікуватися. Оксана Анатоліївна, немає ліків для дітей, а ви захищаєте інтереси міжнародних інвесторів, які не дозволяють Україні розвиватися самостійно”,– заявила Ольга Богомолець.

Щодо цього народна депутатка Оксана Корчинська додала, що вона проти медичної мафії в Україні, яка роками наживалася на українських та міжнародних коштах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE