Politerno > Україна і світ > Ігор Мосійчук закликав розстріляти Саакашвілі та його прибічників на кордоні

Ігор Мосійчук закликав розстріляти Саакашвілі та його прибічників на кордоні

  • 22 Серпня, 2017
  • 1733 Переглядів
  • 0

Народний депутат від фракції “Радикальної партії” Ігор Мосійчук закликав українських прикордонників стріляти у лідера “Руху нових сил” Михайла Саакашвілі та його прибічників у разі спроби прориву чи блокування державного кордону України.

Про це політик, якого підозрювали в корупції, написав на своїй сторінці в Facebook:

“Якщо влада не здатна зупинити провокації Саакашвілі на західному кордоні України, їх зупинять патріоти!

Вчора в ефірі телеканалу “112 Україна” закликав українських прикордонників дуже жорстко реагувати на спроби прориву чи блокування державного кордону України і при необхідності без вагань застосовувати вогнепальну зброю, тобто стріляти по порушникам в незалежності від прізвища державного кордону які не підкоряються законним вимогам прикордонників.

На весні 2014 року я був свідком того як мешканці Донецької та Луганської областей піддавшись на заклики політиків- провокаторів блокували та захоплювали пункти пропуску та прикордонні застави на кордоні з РФ. Нажаль, тоді прикордонники не застосували зброї і як наслідок своєю бездіяльностю сприяли початку війни на Сході України.
Те, що задумав Міхо Саакашвілі з проривом кордону на Заході України є злочином проти воюючої України. Це по суті удар в спину воюючій українській Державі і Нації!

Провокація на західному кордоні України яку готує Міхо Саакашвілі призведе до дискредитації нашої держави в очах світової спільноти зігравши на користь господарю Кремля і навіть може призвести до призупинення безвізового режиму для українців.

Всю ніч я отримував дзвінки і листи на підтримку своєї позиції від бойових побратимів, патріотів, націоналістів, громадських діячів з усіх куточків України. Учасники нашої національно-визвольної війни, ті хто проливав кров за Україну готові добровільно і самостійно якщо на це не здатна влада захистити український кордон від будь яких провокацій в тому числі і від тих які планує Міхо Саакашвілі на пункті пропуску Краковець у Львівській області 10 вересня цього року.

У випадку необхідності я з соратниками готовий швидко зформувати з числа учасників бойових дій громадське формування яке сприятиме захисту державного кордону України від будь яких провокацій і в незалежності від ялової влади захистить наш кордон і нашу державність!

Якщо влада не здатна зупинити провокації свого колишнього партнера Саакашвілі то їх зупинять патріоти України!
Своїми діями і внутрішніми чварами Президент Порошенко та його колишній партнер Міхо Саакашвілі нищать Українську Державу! Ми українські патріоти цього не допустимо!”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE