Politerno > Тернопільщина > Процес відкликання депутатських мандатів у Тернополі – 0:0

Процес відкликання депутатських мандатів у Тернополі – 0:0

  • 23 Серпня, 2017
  • 1547 Переглядів
  • 0

Як відомо в Тернополі один за одним відбулись процеси збору підписів виборців за відкликання мандатів трьох екс-свободівців Івана Сороколіта, Ігора Турського, Романа Навроцького та трьох екс-батьківщинців Андрія Артимовича, Петра Поврозника, Наталії Шоломійчук.

«Екс», тому що як одних так і інших їхні партії виключили зі своїх лав. Та якщо «Батьківщина» вивела своїх депутатів з партії й почала процес відкликання мандатів за те, що вони всупереч інтересам громади та прямим вказівкам партійців проголосували «за» скандальний Генплан Тернополя, то «Свобода» забирає мандати в тих депутатів, котрі не погодились йти на поводу міського голови Сергія Надала та не віддали свої голоси «за» головний містобудівний документ, адже громадськість була проти його прийняття без попереднього широкого обговорення.

Процес по екс-свободівцям закінчився минулого місяця. ТВК перевірила та підрахувала підписи але рішення не прийняла, останні засідання не відбулись через відсутність кворуму.

Та сама ситуація повторюється й у випадку екс-батьківщинців. Сьогодні, 23 серпня, ТВК не зібралась в черговий раз. Завтра спливає термін підрахунку та перевірки підписів. Їх порахували й перевірили, а от рішення не винесли через перманентну відсутність кворуму. Та по недолугому закону, 20 днів виділялось саме для перевірки й підрахунку, рішення ж може прийматись і через рік.

Тож ситуація як у футболі – 0:0. Що буде далі знає один….. Сергій Надал.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE