Politerno > Україна і світ > В “Штабі блокади” розповіли про другий етап нової кампанії (Відео)

В “Штабі блокади” розповіли про другий етап нової кампанії (Відео)

  • 27 Серпня, 2017
  • 1555 Переглядів
  • 0

У “Штабі блокади торгівлі з окупантами” анонсували початок “осінньої кампанії” і закликали українців вступати до своїх лав

Про це повідомляється на сторінці Штабу в Facebook.

Підводячи підсумки блокади торгівлі з окупантами, нардеп від “Самопомочі” Семен Семенченко зазначив, що страшилки влади про наслідки, які можуть очікувати Україну в разі блокади, не справдилися.

Зокрема, як зазначив нардеп, криза на енергетичному ринку так і не настала. При цьому Україна навіть почала постачати електроенергію на експорт до Молдови.

Також, за словами Семенченко, не сталося і економічного обвалу, яким влада лякала українців.

“Нас лякали, що виросте курс долара, інфляція з’їсть золотовалютні запаси. Так ось, курс долара впав – він коштував 27,2 грн під час блокади, зараз він – коштує 25,5 грн. Він впав, тому що величезна кількість грошей, що отримувалися в результаті торгівлі з ворогом, переводилася в готівку і забезпечувало тиск на курс долара”, – зазначив він.

Також “блокадники” відзначили, що ситуація в ешелонах української влади є неприпустимою і наполягли на необхідності активно втручання в рішення даної проблеми, в зв’язку з чим закликали всі прихильників приєднається до них.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE