Politerno > Україна і світ > Соболєв: клептократичний режим виштовхує з України ії захисників від агресії Росії

Соболєв: клептократичний режим виштовхує з України ії захисників від агресії Росії

  • 29 Серпня, 2017
  • 1432 Переглядів
  • 0

Посадовці, які плутають владу з бізнесом, продовжують методично позбавлятися тих, хто захищає Україну від російської агресії.

Такими рядками почав свій пост у Facebook народний депутат Верховної Ради Єгор Соболєв.

Сьогодні в суді слухав пояснення представника Державної міграційної служби, яка хоче депортувати підполковника грузинської армії Vano Nadiradze.

“Та ми не проти, хай залишається як волонтер, але спочатку хай виїде. Ми не продовжили йому посвідку на проживання, бо… хочемо видати нову. Але спочатку хай виїде”/

Вано важко зрозуміти, чому держава, де люди нагородили його званням “Народний герой України”, тепер його виштовхує. Він переживає і розстроюється.

Хоча насправді все ясно. Це для нас такі як Вано, які у 2014-2015 роках приїхали боронити нашу Незалежність, захисники. А для топ-корупціонерів – це небезпечні люди, які можуть виступити проти розкрадання ресурсів держави під час Війни за Незалежність.

Ось їх і намагаються виштовхати.

Суддя попросив Міграційну службу привезти всі документи Вано і оголосив перерву. Розгляд продовжиться о 15:00 на 10-ому поверсі Київського окружного адмінстративного суду, що на Лесі Українки, 26

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE