Politerno > Україна і світ > У вищого військового керівництва України немає бажання перемогти, – Семенченко (Відео)

У вищого військового керівництва України немає бажання перемогти, – Семенченко (Відео)

  • 29 Серпня, 2017
  • 1354 Переглядів
  • 0

Найголовніше, що може допомогти перемогти – це бажання вищого військового керівництва перемогти. Поки що такого бажання у них я не бачу. Тому я виступаю за надання українському війську летальної зброї.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат від фракції “Самопоміч” Семен Семенченко, відповідаючи на запитання редакції щодо необхідності надання Україні летальної зброї.

“Найголовніше, що може допомогти перемогти – це бажання вищого військового керівництва перемогти. Поки що такого бажання у них я не бачу. Просто приведу декілька прикладів, щоби не злукавити. За три роки досі не було побудовано жодного патронного заводу. Ми закуповуємо патрони та величезну кількість снарядів за кордоном. Три роки війни – нуль заводів”, – акцентував Семенченко.

Нардеп також звернув увагу, що проект “Стіна”, який має підвищити рівень безпеки на суходільному кордоні України та РФ досі не завершено, а кошти, які були виділені на будівництво розкрадаються.

“Нещодавно НАБУ повідомило про розтрату грошей на проект “Стіна”. І ще один приклад, найголовніший, досі ми не визнали війну – війною. Ми торгуємо, точніше наші можновладці при владі, в Адміністрації Президента та олігархи торгують з агресором. Тому я виступаю за надання українському війську летальної зброї, але для її ефективного використання потрібно щось зробити із мародерством. Маю на увазі наше вище політичне керівництво, говорю це відверто”, – зауважив Семен Семенченко.

Раніше повідомлялося, що згідно із законом про бюджетні асигнування США на 2017 рік, на програми допомоги Україні планується виділити не менше 560 млн доларів. Зокрема, на військову допомогу і політику безпеки Україні до кінця бюджетного року США планує виділити не менше 238 млн доларів. У Пентагоні не виключили, що в майбутньому США можуть передати Україні летальне оборонне озброєння.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE