Politerno > Україна і світ > Генпрокуратура оголосила про підозру трьом поліцейським, причетним до стрілянини в Княжичах (Відео)

Генпрокуратура оголосила про підозру трьом поліцейським, причетним до стрілянини в Княжичах (Відео)

  • 30 Серпня, 2017
  • 1371 Переглядів
  • 0

Генпрокуратура повідомила про підозру 3 службовим особам Нацполіції у справі про перестрілку в с. Княжичі в грудні 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Троє поліцейських підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 365, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 5, ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 27, п. 1, п. 5, ч. 2 ст. 115 (перевищення влади, яким спричинено тяжких наслідків, умисне вбивство двох і більше осіб та вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб та замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України

У ГПУ повідомили, що вони “організували та забезпечили застосування 4 грудня 2016 року вогнепальної зброї в сел. Княжичі Броварського району, в результаті чого від кульових поранень загинули 4 співробітники поліції”.

“До суду підготовлено клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що уночі 4 грудня в сел. Княжичі Броварського району Київської обл. у результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони, КОРД і поліцейськими загинули 5 правоохоронців. Четверо правоохоронців померли по дорозі в лікарню, а ще один – у медустанові.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE