Politerno > Україна і світ > Небоженко про скандальний розділ спадщини Партії регіонів

Небоженко про скандальний розділ спадщини Партії регіонів

  • 30 Серпня, 2017
  • 1343 Переглядів
  • 0

Як ми і підозрювали відносини таємничого і всесильного Льовочкіна та бурхливого, і досить публічного Рабіновича сильно загострилися.

В Інтернеті жваво обговорюють сольний і скандальний виступ Рабіновича на одному з телеканалів, де він розповів про “брудну пропозицію” Льовочкіна, як одного з кураторів і спонсорів Оппоблока і телеканалу Інтер, відмовитися від політичної діяльності в обмін на всього 5 млн доларів. В іншому випадку, з натяків Рабиновича, його чекали страшні муки від російських месників.

Можна зрозуміти обурення “старого Рабиновича” (це не анекдот, а реальність української політики) .

Адже в той час, коли молодий і наївний Льовочкін ще не підозрював про існування 100 доларової купюри і міг погрожувати тільки своїй домашній прислузі, Рабінович вже ризикував своєю свободою і заробляв мільйони.

Але може справа не в п’яти мільйонів доларів Льовочкіна за відмову Рабіновича від політики. Вся справа в серйозності погроз, які Льовочкін обрушив на голову “старого Рабиновича”.

Тоді це все це виглядає дуже цинічно – молодий самовпевнений політик погрожує старому, немічному Рабиновичу.

Тут саме час втрутитися президенту України Порошенкові і помирити їх. Адже мова йде про поділ спадщини Партії регіонів – електорату Східної України, на який так розраховує нинішній президент.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE