Politerno > Україна і світ > Ківа про приїзд Саакашвілі: Всі, хто порушує кордони України, мають бути знищені (Відео)

Ківа про приїзд Саакашвілі: Всі, хто порушує кордони України, мають бути знищені (Відео)

  • 31 Серпня, 2017
  • 1674 Переглядів
  • 0

Всі, хто порушує державний кордон України незаконно, мають бути знищені. Це моя громадянська позиція. І мені байдуже, хто це буде, чи Саакашвілі, чи Путін, хто завгодно, вони будуть знищені.

Про це на телеканалі ZIK телефоном заявив Ілля Ківа, екс-радник міністра внутрішніх справ України.

Колишній радник міністра внутрішніх справ, а сьогодні лідер Соціалістичної партії Ілля Ківа погрожує особисто розстріляти народних депутатів, які 10 вересня зустрічатимуть Саакашвілі на державному кордоні України.

Про це Ілля Ківа заявив виданню “Страна.UА”, коментуючи мобілізацію людей на зустріч Саакашвілі на державному кордоні, яку організовують соратники екс-президента Грузії.

Зокрема, в ефірі телеканалу ZIK Ілля Ківа пояснив, що говорив це, як патріот, як громадянин України та в контексті того, що всі, хто порушує державний кордон України, мають бути знищені. Ківа додав, що це його громадянська позиція.

“Порушення державного кордону – це найбільший злочин, тим паче що зараз наша держава потерпає від агресії РФ, на сході триває війна, кордон порушений і ми, як громадяни, як патріоти нашої держави, повинні чітко реагувати на подібні явища. Це ж не прохідний двір, захотіли – пройшли, не захотіли – не пройшли. Є чітко встановлені правила та порядок. Державний кордон – це ознака державності. Зараз, за захист нашої державності патріоти, молоді хлопці вмирають на сході”, – наголосив Ілля Ківа.

Також екс-радник міністра внутрішніх справ України заявив, що йому байдуже, хто саме порушуватиме кордон України, чи це буде Саакашвілі, чи Путін, вони будуть знищені.

“Всі, хто порушує державний кордон України незаконно, будуть знищені. Це моя громадянська позиція. І мені байдуже, хто це буде, чи Саакашвілі, чи Макаашвілі, чи Путін, хто завгодно, вони будуть знищені. І цим ми займаємося останні три роки”,– додав Ілля Ківа.

Нагадаємо, колишній президент Грузії, екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що 10 вересня прибуде з Польщі на кордон України і через пункт пропуску “Краковець” (Львівська область) спробує в’їхати в Україну.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE