Politerno > Україна і світ > Питання затримань працівників НАБУ за хабарі це справа часу, – Розенблат (Відео)

Питання затримань працівників НАБУ за хабарі це справа часу, – Розенблат (Відео)

  • 31 Серпня, 2017
  • 1422 Переглядів
  • 0

Підозрюваний у хабарництві нардеп Борислав Розенблат заявив, що затримання співробітників НАБУ це лише справа часу.

Про це він сказав в ефірі програми FACE2FACE на телеканалі ZIK.

“Хіба ми не бачимо, кого сьогодні затримують за хабарі. Основна маса затриманих працює в правоохоронних органах. Затримання високопосадовців зі Спеціальної антикорупційної прокуратури, чи НАБУ це лише питання часу”, – вважає пан Розенблат.

На переконання підозрюваного, у НАБУ працюють люди, які виконують політичні замовлення за гроші.

“У НАБУ працюють такі самі люди, які виконують політичні замовлення за гроші. Так сталося і у випадку зі мною. У прокуратурі був співробітник на прізвище Сус, який працював заступником начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки. Він стверджує, що була заведена справа проти пана Ситника на мільйон доларів, яку потім хтось прикрив. Я не бачив матеріалів, але про це чув”, – зазначив нардеп.

До слова, Борис Розенблат заявив, що спілкування з агентом Катериною проходило в рамках великого бізнес проекту. Він лише виступав в ролі лобіста, що допомагав зробити легальне підприємство.

“Це життя. Мені не заборонено законом створювати підприємства, заборонено лише ними управляти”, – зазначив нардеп.

Нагадаємо, що 19 червня НАБУ і САП затримали 3 помічників народних депутатів, охоронця і двох представників громадської організації за підозрою в отриманні 300 тисяч доларів хабара для передачі Розенблату і Полякову.

Антикорупційні органи звинувачують Розенблата в тому, що він і депутат з фракції “Народний фронт” Максим Поляков вимагали хабар від компанії-нерезидента за видобуток бурштину в Україні.

НАБУ записало розмови Розенблата із “агентом Катериною”, якій він обіцяв за певну суму допомогти іноземній компанії отримати дозволи на видобуток бурштину в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE