Politerno > Україна і світ > У Саакашвілі заявили, що на КПП “Краківець” привезли десятки тітушок (Відео – фото)

У Саакашвілі заявили, що на КПП “Краківець” привезли десятки тітушок (Відео – фото)

  • 9 Вересня, 2017
  • 1490 Переглядів
  • 0

До пункту пропуску “Краковець” на кордоні між Україною та Польщею, куди 10 вересня має прибути колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, привезли “тітушек”, які можуть здійснити провокації.

Про це повідомляє прес-служба партії “Рух нових сил”, лідером якої є Саакашвілі.

“Прибуло кілька десятків невідомих в спортивних костюмах. Вони зупинилися через дорогу від табору, який кілька годин тому встановили активісти з різних областей України, щоб підтримати Саакашвілі, який завтра перетне кордон”, – повідомили в прес-службі.

У повідомленні говориться, що “Тіттушки” поводяться агресивно, погрожують, мають при собі холодну зброю. Ймовірні провокатори не хочуть спілкуватися з активістами, а ті, які спілкуються, роблять це в грубій формі.

Деякі чоловіки заявили, що приїхали на екскурсію, проте не змогли надати жодних інших деталей, а один з них зізнався, що приїхав, щоб виступити проти приїзду Саакашвілі в Україну.

У прес-службі партії також зазначили, що у пропускного пункту “Краковець” вже зібралися понад 200 активістів на підтримку Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE