Politerno > Україна і світ > На КПП “Краковець” підтягуються нардепи, “тітушок” теж стає все більше (Відео)

На КПП “Краковець” підтягуються нардепи, “тітушок” теж стає все більше (Відео)

  • 9 Вересня, 2017
  • 1718 Переглядів
  • 0

На пункті пропуску “Краковець”, де очікується зустріч Михайла Саакашвілі, вже перебуває 3 народних депутата – Юрій Дерев’янко, Віктор Чумак, Наталія Новак (характерно, що остання є нардепом від БПП).

Як розповідає Віктор Чумак, очікується, що зустрічати Саакашвілі будуть 27 народних депутатів, уже найближчим часом під’їдуть ще кілька людей.

“Будемо ночувати у відкритому полі. Нам жителі довколишніх сіл пропонують у них залишитися на ніч, але ми ж не кинемо тут активістів наодинці з “тітушками”. Час зустрічі ми ще не знаємо, це ж все залежить від нашої доблесної прикордонної служби, як тут повернеться ситуація “, – сказав нам Чумак.

На пропускний пункт Краковець приїжджає все більше автобусів з так званими “тітушками”, очікуються провокації.

Про це повідомив соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook.

“SOS Краковець !!! Щодо ситуації, що склалася: поліція бездіє і працює синхронно з тітушками, знає їх всіх в обличчя. Не дивлячись на те, що мета їхнього приїзду ясна і це явно не відвідування музеїв і екскурсій, ніякої реакції немає. Також нам повідомили, що ще додатково шість автобусів стоять в селі Наконечне (номера АI). Є інформація про заплановані вночі провокації в нашому таборі. Тому звертаємося з проханням до всіх українців, які проживають на Західній Україні, приїхати і підтримати нас, зупинити свавілля Порошенко!”.

Згодом екс-прокурор Одещини добавив: “Пропускний пункт Краковець. До нас приєдналися народні депутати України Віктор Чумак та Наталія Новак. Будемо питати у влади, які у них плани щодо тітушок. Автобусів стає все більше і більше. В музей Краковця вони точно не збираються”, – зазначає Сакварелідзе.

Серед приїжджих молодиків є й такі, котрі кажуть, що приїхали в Краковець, так як не згідні з тим, щоб Саакашвілі пустили в Україну. Давид Сакварелідзе та Віктор Чумак дискутують з молодими чоловіками:

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE