Politerno > Тернопільщина > Михайло Головко засудив “прорив” Саакашвілі – а як щодо блокування Тернопільської міськради?

Михайло Головко засудив “прорив” Саакашвілі – а як щодо блокування Тернопільської міськради?

  • 12 Вересня, 2017
  • 1751 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Свободи” з Тернопільщини Михайло Головко вважає відвертим порушенням законодавства України та її суверенітету скандальний “прорив” Михайла Саакашвілі на територію України.

Про це нардеп заявив на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, 10 вересня екс-президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі без паспортного контролю за допомогою своїх прихильників перейшов кордон України через КПП “Шегині”.

Як політичну бездіяльність та як порушення державних меж пропонує розглянути цю ситуацію свободівець Михайло Головко.

“Можна по різному ставитись до влади, але кордон це ознака держави та її суверенітету.  По-перше, незаконний прорив кордону повинен каратися, як мінімум, відставкою голови прикордонної служби за бездіяльність та кримінальна відповідальність правопорушникам. По-друге, влада стає загрозою існування держави через небажання проводити дострокові вибори у ВР. І по-третє, цікаво, чому Саакашвілі до Грузії так не рветься і на якій хвилині його б там скрутили і посадили?”, – обурюється “свободівець”.

Редакція “Політерно” не може не задати питання Михайлу Головку: “А блокування Тернопільської міської ради та перешкоджання виконанню депутатських обов’язків трьом екс-свободівцям Івану Сороколіту, Роману Навроцькому та Ігорю Турському вами особисто та групою підозрілих осіб дуже схожих на звичайних “тітушок”, на вашу думку, є законними, пане депутат Верховної Ради України?”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE