Politerno > Україна і світ > “Політ накачаних виродків в космос” – Міхо відповів на тролінг Філатова про пересувні цирки

“Політ накачаних виродків в космос” – Міхо відповів на тролінг Філатова про пересувні цирки

  • 19 Вересня, 2017
  • 1759 Переглядів
  • 0

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі відповів на тролінг мера Дніпра Бориса Філатова, який з нагоди візиту Міхо призупинив заборону на гастролі пересувних цирків з тваринами, але опальний політик в боргу не залишився.

“Завдяки Вашим розпорядженням, ми можемо претендувати на відсотки від цієї циркової вистави. Але фахівці з циркових номерів радять: щоб підсилити ефект від гастролей в місті Дніпро, нам потрібна Ваша безпосередня підтримка. Ми переконані, що фінансовий ефект і збільшення кількості глядачів гарантовані, якщо в такому цирку буде спеціальний номер-виступ трупи “Накачані виродки”, – написав Саакашвілі в своєму Facebook.

Також він запропонував зробити цей номер центральним у виступі цирку.

“Допомогу в поширенні квитків і поклейки циркових афіш нададуть наші активісти. Ми переконані, що Ваш цирковий дебют буде справжньою окрасою всієї циркової програми. Логічно, що наступним кроком для Вас може бути номер “Політ накачаних виродків в космос”. Ми знаємо, що всі необхідні ресурси і навіть квиток на такий політ Ви вже маєте”, – додав Саакашвілі.

Як повідомлялось, колишній президент Грузії, екс-губернатор Одеської ОДА та лідер політичної партії “Рух Нових сил” Михайло Саакашвілі має намір в найближчі дні відвідати Дніпро, Запоріжжя, Полтаву, Суми та Одесу.

Читайте також: Міхо не виключив силовий варіант. Топ-5 київських тез Саакашвілі (Відео)

або Саакашвілі розповів, де в АП зберігають готівку для підкупу нардепів і чому звільнив свою секретарку

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE