Politerno > Україна і світ > Конфлікт Порошенко і Саакашвілі моделює третя сторона, – Золотарьов (Аудіо)

Конфлікт Порошенко і Саакашвілі моделює третя сторона, – Золотарьов (Аудіо)

  • 21 Вересня, 2017
  • 1478 Переглядів
  • 0

Біля стели Незалежності в Києві оголосили про початок так званої “мобілізації”. Людей збирають на Всеукраїнську акцію для підтримки реформ. Вона запланована на 17 жовтня і повинна пройти в столиці та в усіх обласних центрах України. Анонсував акцію нардеп від БПП Мустафа Найєм.

На заході були присутні не більше 150 чоловік, серед яких – преса, помічники депутатів ВР, їх знайомі і громадські активісти. Серед вимог присутніх – обмеження недоторканності народних депутатів України, прийняття виборчої реформи, а також закону про Антикорупційні суди.

Наскільки підтримка реформ є вдалою ідеєю для залучення українців на акції протесту, в ефірі радіостанції Голос Столиці проаналізував політичний експерт Андрій Золотарьов.

“Справа в тому, що слово” реформи “за останні три роки набуло вже неабияк підмочену репутацію, неабияк дискредитированную. І реформа асоціюється з чимось нехорошим, з падінням рівня життя, з великими проблемами, з великим безладдям, хаосом. І тому цілком припустиме, прийнятне вимога зміни виборчої системи або скасування депутатської недоторканності особливого збудження у виборців не викликають”, – зазначив Золотарьов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE