Politerno > Тернопільщина > Як палкий прихильник президента, С. Надала і О. Башти вимагав землю для учасника АТО (Відео)

Як палкий прихильник президента, С. Надала і О. Башти вимагав землю для учасника АТО (Відео)

  • 21 Вересня, 2017
  • 1691 Переглядів
  • 0

Історія з провокацією в кабінеті сільського голови Гаї-Шевченківських Богдана Брича обростає новими подробицями.

Дописувачі Facebook своїми коментарями під постом майданівця (Відео теж тут) прояснили ситуацію щодо персоналій засланих провокаторів.

Про Андрія С., начебто учасника АТО, ми згадували, а от другий “борець за справедливість” спочатку був нам не відомий. Та як з’ясувалось, ним виявився такий собі Роман Цвях, професійний громадський діяч (є так професія в наш час) і “активіст”, палкий прихильник Сергія Надала та президента Петра Порошенка, про що він не один раз повторив на відео. Звичайно до журналістики цей суб’єкт жодного відношення не має.

Тернопільська юрист та громадський діяч Олена Степанова у коментарі під дописом Богдана Брича так описала подію в сільраді:

З цього випливає, що прихильники палкого критика Порошенка Олександра Башти встигають і опозиційного депутата підтримувати і президента всім серцем любити. Справді “чудні діла”.

Пізніше, “журналіст” Роман Цвях, як звіт і результат проведеної роботи, оприлюднив у You Tube відео, на якому чітко видно наскільки зухвало вони з Андрієм С. вели себе в кабінеті Богдана Брича. Та якщо чоловік не стидається публікувати це відео в мережі, то мабуть і вчинок свій вважає ну майже геройським. Напевно замовники “акції” теж залишились нею задоволеними, раз допустили оприлюднення цієї ганьби.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE