Politerno > Україна і світ > Бомбардувальники США пролетіли вздовж кордонів КНДР – звідти знову погрожують ракетною атакою

Бомбардувальники США пролетіли вздовж кордонів КНДР – звідти знову погрожують ракетною атакою

  • 23 Вересня, 2017
  • 1374 Переглядів
  • 0

Американські бомбардувальники в супроводі винищувачів демонстративно пролетіли в міжнародному повітряному просторі над водами недалеко від Північної Кореї.

Про це повідомили в Пентагоні, передає Reuters.

Таким чином США вирішили показати Кім Чен Ину “безліч військових варіантів, які є у президента США Дональда Трампа, щоб впоратися із серйозною загрозою, яку представляє північнокорейська ядерна програма”.

Незабаром, під час виступу на Генасамблеї ООН, міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо в виступі із заявою, що ракети КНДР “неминуче відвідають всю територію США”.

За його словами, причиною тому стали слова президента США Дональда Трампа, який назвав лідера Північної Кореї Кім Чен Ина “людиною-ракетою”.

“Завдяки такій тривалій і важкій боротьбі ми, нарешті, знаходимося всього в декількох кроках від остаточного завершення формування державних ядерних сил”, – заявив міністр.

Глава північнокорейського МЗС додав, що “безнадійно сподіватися” на те, що КНДР змінить свою позицію щодо ядерної зброї за допомогою санкцій.

Нагадаємо, що сьогодні КНДР знову потрусив землетрус, причиною якого могли стати ядерні випробування. Епіцентр землетрусу знаходився в точці з координатами 41,36 градуса північної широти і 129,06 градуса східної довготи. Приблизно на цьому місці 3 вересня було зафіксовано подібний дрібний землетрус, який викликали ядерні випробування КНДР.

.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE