Politerno > Україна і світ > Найєм: Фракція Ляшка привела у місцеві ради людей, які вбивають (Відео)

Найєм: Фракція Ляшка привела у місцеві ради людей, які вбивають (Відео)

  • 24 Вересня, 2017
  • 1547 Переглядів
  • 0

Якщо пан Мосійчук дійсно сказав, що його фінансує Ренат Ахметов, то я радий, що нарешті це пролунало.

Таку думку висловив народний депутат України Мустафа Найєм на телеканалі ZIK.

“Найбільший гріх в політиці роблять якраз ті політики, на кшталт озвучених людей, які підкуповують своїм образом, тим, як вони виглядають і що говорять. Але дуже багато людей, наприклад, не знають, що пан Ляшко за часів Віктора Януковича лобіювався в Адміністрацію Президента. Ця фракція привела в парламент людей, які крадуть, а у місцеві ради – людей, які вбивають”, – наголосив Найєм.

Попри це, зауважує депутат, люди продовжують голосувати за таких політиків, які звинувачують у корупції усіх, окрім себе.

“Якщо пан Мосійчук дійсно сказав, що його фінансує Ренат Ахметов, то я радий, що нарешті це пролунало. А ось тому факту, що він прийшов на ефір напідпитку, оцінку дадуть самі люди”, – прокоментував нардеп.

Також Найєм зазначив, що замість того, щоб обговорювати особистості політиків, він хотів би наголосити на процесі їх обрання. Адже вже протягом 25 років у країні обирають одних і тих же людей, а потім дивуються, як так сталося, що вони крадуть.

“Саме українці голосують за таких політиків і приводять їх до влади. Тому я сподіваюся, що через деякий час я більше не побачу ці прізвища у виборчих бюлетенях. Відтак, необхідно мобілізувати молодь, щоб вона прийшла на вибори. Адже саме молодь більше не проголосує за цих людей, і ми нарешті отримаємо нормальних політиків”, – підсумував Мустафа Найєм.

Нагадаємо, в ефірі проекту “Zіткнення” народний депутат Ігор Мосійчук залишив студію посеред прямого ефіру, звинувативши Інну Богословську в спекулюванні історією його ув’язнення в СІЗО. Натомість Богословська відмітила, що “не варто допускати у студію людей, від яких пахне алкоголем”.

“Щодо того, що сказала Інна Германівна, це дійсно відповідає дійсності. Я щойно приїхав з прийому вірменського посла, як керівник групи дружби Вірменія – Україна, я пригублював шампанське, всього найкращого”,– зізнався Мосійчук та покинув студію “Zіткнення”.

Ймовірно, нардепа Мосійчука розлютило запитання Богословської про фінансування Радикальної партії олігархом Рінатом Ахметовим.

Читайте також: НАБУ встановили факти незаконного збагачення Ляшко – нардеп Каплін (документи)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE