Politerno > Україна і світ > У Польщі вже приблизно 7 млн українців! – Андрій Садовий

У Польщі вже приблизно 7 млн українців! – Андрій Садовий

  • 24 Вересня, 2017
  • 1308 Переглядів
  • 0

Громадяни України виїжджають з країни, тому що в Україні немає верховенства права.

Про це мер Львова, лідер партії “Самопоміч” Андрій Садовий заявив в ефірі авторської програми головного редактора видання “Гордон” Олесі Бацман “Бацман LIVE” на телеканалі NewsOne.

“Нещодавно я розмовляв із мером Вроцлава. 100 тис. українців – а це вже більше ніж 12% – жителі Вроцлава. Узагалі у Польщі їх приблизно 7 млн! Знаєте, що рятує Львів? У нас, у принципі, високий рівень комфорту. У нас 30 тис. людей працюють у сфері IT, а це, щоб ви розуміли, середня зарплата приблизно $2000”, – сказав він.

За словами Садового, “шахраїв у принципі не саджають, тому що в Україні немає верховенства права”.

“Коли сьогодні західні політики, наші партнери, порушують питання: “Друзі, в Україні необхідний антикорупційний суд”, – президент що говорить? – “А навіщо? У Німеччині, Франції, Англії його немає”. Друзі, там є верховенство права, там громадянин захищений. А в нас який захист? Немає грошей – посадять, є – відкупишся”, – заявив мер Львова.

Він згадав також про рейдерські захоплення.

“А хіба змінилася робота прокуратури щодо бізнесу? А змінила податкова своє ставлення до нього? Вони ж дивляться, як забрати, пограбувати, і народ виїжджає, тікає”, – сказав Садовий.

У 2016 році українці отримали 1,2 млн віз для в’їзду до Польщі, з яких 650 тис. – робочі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE