Politerno > Україна і світ > Разом із Януковичем крали люди, які близькі до теперішньої влади, – Касьянов (Відео)

Разом із Януковичем крали люди, які близькі до теперішньої влади, – Касьянов (Відео)

  • 25 Вересня, 2017
  • 1482 Переглядів
  • 0

Усім зрозуміло, що Янукович не крав самостійно. Поруч із ним крали Ахметов, Колесніков і Бойко, який зараз знаходиться у парламенті, та ще чимало інших людей, які є близькими до чинної влади.

Про це на телеканалі ZIK заявив блогер Юрій Касьянов.

Нагадаємо, у п’ятницю, 22 вересня Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про спецконфіскацію банківських активів “сім’ї” екс-президента України Віктора Януковича на загальну суму 200 млн доларів.

“Усім зрозуміло, що Янукович не крав самостійно. Поруч із ним крав Ахметов, отримуючи держзамовлення, поруч із ним крав Колесніков, а також і Бойко, який зараз знаходиться у парламенті, та ще чимало людей, які сьогодні є близькими до чинної влади”, – заявив гість програми.

На переконання Касьянова, цим людям зовсім не вигідно, аби вкрадені колись командою Януковича гроші сьогодні були повернуті до Держбюджету.

“Адже повернути гроші, означає відібрати їх у Ахметова, Бойка, Колеснікова, Єфремова, який за гратами, але гроші у нього не відібрали, та й в інших багатьох людей, які нині є близькими до влади”, – зазначив блогер.

Продовжуючи, Юрій Касьянов додав, що корупція в Україні сьогодні є найбільш наближеною до влади.

“Найближче корупція до влади, там добре знають, хто та як краде. Бо як працює наша система влади? Головний “барига” делегує певні повноваження у міністерства, інституції, своїм друзям, які на 10% виконують законні функції, а всі інше ­– крадуть, це всі чудово знають”, – зауважив гість програми.

Тому, як переконує Касьянов, аби змінити ситуацію, потрібно відсторонити усіх цих людей від управління державою.

“Мають прийти зовсім інші люди, які з чистого аркушу будуть починати нову історію країну. Іншого варіанту просто не існує”,– наголосив Юрій Касьянов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE