Politerno > Україна і світ > Альона Шкрум про вибори в ОТГ: У нас абсолютний «бєзпредєл» по всій території України (Відео)

Альона Шкрум про вибори в ОТГ: У нас абсолютний «бєзпредєл» по всій території України (Відео)

  • 26 Вересня, 2017
  • 1353 Переглядів
  • 0

Під час виборів в об’єднаних територіальних громадах відбувається величезна кількість порушень

Про це на телеканалі ZIK заявила народний депутат України (“Батьківщина”) Альона Шкрум.

Депутат заявила, що їй відомо про велику кількість зловживань на виборах об’єднаних територіальних громад, і “БПП є очільником цього процесу”.

“На жаль, проблема з виборами нікуди не поділася. У нас абсолютний “бєзпредєл” по всій території України”, – заявила гостя програми.

Альона Шкрум наголосила, що відбувається величезна кількість порушень, фактично, поділили об’єднані територіальні громади і масово скуповуватимуть голоси виборців.

“І тут залежить від громадян України, бо, думаю, українці вже зрозуміли, що за рахунок децентралізації вони мають трохи більше повноважень на місцях, і вони мають повністю взяти під контроль владу на місцях, а для того треба обирати тих депутатів, яким вони довіряють, а не тих, які вже зараз порушують закон, уже зараз розподіляють депутатські мандати і округи і вже зараз готові платити за “скупку” голосів, щоб просто отримати доріжку до влади”, – каже Альона Шкрум.

Народний депутат висловила сподівання, що вибори в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня, покажуть, що українці проголосували за тих кандидатів, в яких вірять. З її слів, неважливо, яку партію буде підтримано, головне прийти на вибори.

“Бо кожна людина, яка не прийде і буде вважати, що нічого в країні не зміниться, – це якраз та ідея, яку зараз БПП культивує. Вони куплять частину голосів і будуть сподіватися, що інші взагалі не прийдуть, бо це ж місцеві вибори і від виборів ми наче стомилися. Але це не так. Багато залежить від виборів в об’єднаних територіальних громадах”, – переконана Альона Шкрум.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE