Politerno > Україна і світ > В.о. голови “Укрзалізниці” Кравцов буде отримувати 1,2 млн гривень щомісячно

В.о. голови “Укрзалізниці” Кравцов буде отримувати 1,2 млн гривень щомісячно

  • 27 Вересня, 2017
  • 1589 Переглядів
  • 0

Виконуючий обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства “Укрзалізниця” Євген Кравцов буде отримувати зарплату у сумі 500 тис. гривень і щомісячну винагороду в обсязі 714,6 тис. гривень після погодження його контракту як члена правління ПАТ Кабінетом Міністрів.

Відповідне рішення Кабмін прийняв на засіданні в середу, передають Українські Новини.

Кабмін уповноважив держсекретаря Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олексія Перевезенцева укласти контракт з Кравцовим як членом правління “Укрзалізниці”.

Згідно з умовами контракту, Кравцову визначено щомісячну заробітну плату в сумі 500,2 тис. гривень.

Контрактом також обумовлено, що в разі виконання членом правління обов’язків голови правління товариства, йому щомісячно нараховується винагорода у сумі 714,6 тис. гривень.

Як повідомляли Українські Новини, у серпні Кабінет Міністрів звільнив голову правління публічного акціонерного товариства “Укрзалізниця” Войцеха Бальчуна і призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови правління першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

У серпні 2016 року публічне акціонерне товариство “Укрзалізниця” призначило головою оновленої спостережної ради ПАТ першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

25 травня 2016 року Кабмін призначив Кравцова першим заступником міністра інфраструктури.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE