Politerno > Україна і світ > Російський пропагандист виявився резидентом Італії: опубліковано відео його вілли

Російський пропагандист виявився резидентом Італії: опубліковано відео його вілли

  • 28 Вересня, 2017
  • 1554 Переглядів
  • 0

Російський пропагандист Володимир Соловйов нажив статків близько мільярда рублів. Також телеведучий оформив резидентство в Італії і має там віллу.

Про це йдеться в розслідуванні Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального, повідомив Inforesist.

Політик зазначає, що Соловйов “проходив по розряду ведучих третього сорту в ті часи, коли на ТБ була конкуренція. Зате за часів цензури він розцвів. І дуже розбагатів”.

“Ми оцінюємо мінімальний розмір статків Соловйова в мільярд рублів. Це тільки те, що він ніяк не може приховати, і підтверджується документально. Думаю, що якщо додати сюди гроші на російських і зарубіжних рахунках, а також готівку в валізі під ліжком, то цифру треба буде подвоїти”, – заявляє Навальний.

Згідно з розслідуванням, мерія Москви підібрала йому квартиру в 160 метрів у елітному будинку і продала за ціною 2,5 мільйона рублів. Це при тому, що при мінімальна ринкова ціна таких апартаментів в рік покупки – 13 мільйонів. Незабаром Соловйов купив ще дві квартири в цьому будинку, збільшивши площу свого елітного майна до 450 квадратних метрів. Сьогоднішня ціна цієї нерухомості становить 250 мільйонів рублів.

[metaslider id=30772]

Також журналіст має будинок на 1046 метрів в дачному селищі Передєлкіно в Московській області. Він коштує близько 400 мільйонів рублів.

Власну віллу пропагандист має в Італії на озері Комо. Спочатку вона була оформлена на його американську фірму, але потім він переоформив її на себе. Крім того, Соловйов оформив резидентство в Італії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE