Politerno > Україна і світ > Правоохоронці проводять обшуки у заступника Реви та інших в Мінсоцполітики

Правоохоронці проводять обшуки у заступника Реви та інших в Мінсоцполітики

  • 28 Вересня, 2017
  • 1628 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратура України спільно з Національною поліцією України проводять обшуки в Міністерстві соцполітики України

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

“Управлінням ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями розслідується кримінальне провадження відносно посадових осіб Мінсоцполітики за фактом сприяння ними керівникам комерційних структур в здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків і обов’язкових платежів до держбюджету”, – йдеться в повідомленні

Згідно з інформацією прес-служби, також проводяться обшуки за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціального незахищених категорій населення за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Наголошується, що в ході розслідування зазначеної виробництва 28 вересня 2017 року ГПУ спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України проведені обшуки у заступника Міністра соціальної політики України та інших посадових осіб Міністерства соціальної політики України.

В даний час досудове розслідування триває, з метою повного і всебічного дослідження обставин вчинених правопорушень проводяться необхідні слідчі дії. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Генпрокуратурі повідомили подробиці обшуків, які правоохоронці проводили 20 вересня 2017 року в мерії Полтави.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE