Politerno > Україна і світ > Нардеп розповіла, чому вона проти Супрун як міністра (Відео)

Нардеп розповіла, чому вона проти Супрун як міністра (Відео)

  • 3 Жовтня, 2017
  • 1485 Переглядів
  • 0

Найстрашніше у медреформі те, що там немає пацієнта, натомість є “клієнт”, який не має прав, натомість має обов’язок сплачувати за отримані послуги.

Про це на телеканалі ZIK заявила народний депутат України (“Батьківщина”) Олександра Кужель.

Олександра Кужель заявила, що, на думку партійців “Батьківщини”, Уляна Супрун не може бути міністром охорони здоров’я.

“По-перше, вона не має медичної освіти”, – зазначила нардеп та додала, що пані Супрун працювала за мамографом.

“Усе, що вона виписала, вона вписала в таку фінансову установу, в яку вона забере всі гроші з Міністерства освіти і буде ними управляти вручну. Президент це підтримує, щоб перед виборами всі лікарі були “до нігтя”: як ви голосуєте, так фінансують лікарні”, – заявила політик.

За словами Олександри Кужель, найстрашніше у медреформі те, що там немає пацієнта, натомість є “клієнти”, який не має прав, натомість має обов’язок сплачувати за отримані послуги.

Гостя програми наголосила, що “Батьківщина” не буде підтримувати “руйнацію та геноцид проти українського народу”.

Гостя програми також зауважила, що “Батьківщина” не буде об’єднуватися з іншими політсилами, позаяк це самодостатня політична партія, яка 17-й рік існує в Україні та відрізняється від решти партій тим, що є єдиною, яка має структуру згори і до сіл.

“Ми можемо об’єднуватися, коли стоятимемо в питаннях демократії, соціальних питань. Усі демократичні сили можуть розраховувати на підтримку “Батьківщини”, – зазначила Олександра Кужель.

Депутат зазначила, що партійці поїхали зустрічати Міхеїла Саакашвілі для того, щоб привернути увагу всього світу, що в Україні немає права.

“Президент сам дав Саакашвілі громадянство, порушуючи всі закони України, потім дав погуляти вотчиною в Одесі, а потім йому не сподобалося і він його позбавив громадянства. Тобто, ми це сьогодні відчуваємо як опозиція на собі. Завтра він захоче із нас когось позбавити, якщо йому не сподобається, як вони говорять”, – заявила політик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE