Politerno > Україна і світ > Парубій так і не вніс на розгляд законопроект про кнопкодавство, – Пітєніна (Відео)

Парубій так і не вніс на розгляд законопроект про кнопкодавство, – Пітєніна (Відео)

  • 3 Жовтня, 2017
  • 1725 Переглядів
  • 0

Низка обіцянок спікера ВР Андрія Парубія так і не була втілена у життя. Зокрема, він досі не вніс на розгляд законопроект про відповідальність за кнопкодавство. Окрім того, всупереч заявам, перше питання нинішнього засідання не стосувалось формування нового складу ЦВК.

Таку думку на телеканалі ZIK висловила головний редактор видання “Слово і діло” Катерина Пітєніна.

Не зважаючи на обіцянку, Голова Верховної Ради Андрій Парубій так і не вніс на розгляд законопроект про відповідальність за кнопкодавство.

“На нього покладали досить великі надії щодо налагодження дисципліни у Верховній Раді. Адже його риторика будувалась саме на цьому: відвідування, кнопокдавстсо. Тож такі невиконані обіцянки спікера викликають низку запитань”, – наголосила Патєніна.

Окрім того, не мала продовження і гучна заява Парубія про необхідність розслідування інциденту із достроковим закриттям засідання парламенту 15 березня.

“Тоді військові зайшли до сесійної зали, багато хто кричав і про звільнення Оксани Сироїд, а сам Парубій запевняв, що справу розслідуватимуть. Та насправді – тиша. Взагалі, обіцянки усіх політиків, які стосуються тих продій, невиконані. Адже зрозуміло: якщо б подивилися, чому ці люди зайшли у залу, стало б зрозуміло: там зав‘язані усі”, – розповіла Патєніна.

Та й Парубій запевняв, що перше питання нинішнього засідання стосуватиметься формування нового складу ЦВК. Однак цього також не відбулося.

“Йдеться не лише про ЦВК, а й про Рахункову палату, немає і багатьох послів. А що говорити вже про голову НБУ, яка у безстроковій відпустці?”, – зазначила Катерина Пітєніна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE