Politerno > Україна і світ > Роздвоєння верховної піар-особистості

Роздвоєння верховної піар-особистості

  • 5 Жовтня, 2017
  • 1581 Переглядів
  • 0

Пишу статтю, відповідно, дивлюся, що відбувається в ВР і навколо. Заодно вийшло так, що уважно послухав виступ Президента Порошенка перед студентами Чернігівського університету з нагоди присвоєння йому статусу національного. Виступ гаранта змусив замислитись.

Цими рядками почав свій пост у Facebook політолог Олександр Кочетков:

Бачу в телевізорі людину, яка щиро вірить в те, що вона промовляє. Людина ця яскраво, емоційно, не по-писаному, а з голови каже абсолютно правильні речі. Про реформи, антикорупційний суд та інших актуальні речі.

Реформатора перед собою бачу, який своєю життєвою метою вважає забезпечення для українців доступу до справедливого реального правосуддя. І ратує за прозору процедуру вибору суддів. І наполягає, щоб кожен відзвітував за електронними деклараціями зпро своє майно, яким володіє. І так далі – Лі Куанг Ю відпочиває.

При цьому я знаю, які щоденні зусилля витрачаються на прямо протилежне – максимальний контроль за всім, що відбувається і зміцнення особистої влади ПОП, боротьбу з політичними конкурентами та іншим.

Я далекий від думки, що у нас є два Порошенка: один виступає по ефірах про справедливість, інший зміцнює олігархічну систему розкрадання країни. Значить, ПОП досяг найвищої стадії політичної йоги, коли дві його взаємовиключні іпостасі існують одночасно і дружно в одному тілі.

Я це все до того, що рейтинги рейтингами, а Порошенко реально здатний поборотися за другий термін на виборах. Буде ось так з усіх телевізорів щиро розповідати про досягнення і об’єктивні проблеми, і досить багато співгромадян йому знову повірять.

Тому єдність опозиційного табору стає ключовим фактором.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE