Politerno > Україна і світ > У держбюджет закладено 200 мільйонів грн. на новий корумпований орган, – нардеп (Відео)

У держбюджет закладено 200 мільйонів грн. на новий корумпований орган, – нардеп (Відео)

  • 5 Жовтня, 2017
  • 1355 Переглядів
  • 0

У медичній реформі не йдеться ні про людей, ні про довіру до лікарів, ні про стандарти якості медицини. Вся її суть полягає у спробі централізувати 100 мільярдів гривень, які зараз є у територіальних громад.

Про це на телеканалі ZIK заявила народний депутат України, голова комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець.

“Вся ця медична реформа, за яку зараз іде боротьба, полягає в тому, що купка людей під гаслами реформ збирається забрати у територіальних громад 100 мільярдів гривень. Тому що ці гроші зараз знаходяться саме у територіальних громад, і з них фінансується охорона здоров’я”, – пояснює Ольга Богомолець.

За її словами, за новим законом, ці гроші забере нова національна агенція, яка ще не створена.

“Ще закон не проголосовано, але на новий орган, який нікому не потрібен, вже закладено в бюджет понад двісті мільйонів, яких немає на те, щоб зробити трансплантацію кісткового мозку. А на новий корупційний орган вони закладені”, – заявила народний депутат.

Тому, за її словами, всі використовувані піар-інтсрументи спрямовані на те, щоб під гаслами реформи, яка реально потрібна людям, централізувати 100 мільярдів гривень.

“В цьому законі немає нічого ні про людей, ні про довіру до лікарів, ні про стандарти якості. Там немає нічого, тому вони дуже добре знають, за що вони борються”, – каже голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE