Politerno > Україна і світ > Скандальна екс-мер Слов’янська Штепа стверджує, що нею керували Пашинський і Наливайченко

Скандальна екс-мер Слов’янська Штепа стверджує, що нею керували Пашинський і Наливайченко

  • 10 Жовтня, 2017
  • 1502 Переглядів
  • 0

Екс-мер Слов’янська Неля Штепа, яка нещодавно повернулась в місто, заявляє, що свої дії під час захоплення у 2014 році сепаратистами державних установ, вона узгоджувала з нардепом Сергієм Пашинським.

Про це повідомили  Українські новини.

“Я говорила з Пашинський кожну хвилину. У мене є телефон, є роздруківка, що він мені дзвонив, ну, напевно 100 разів за ці три дні (коли захоплювали держустанови в місті)”, – сказала вона.

“По-перше, на перший день вони (Пашинський) хотіли, щоб я звільнила заручників, які були в будівлі міліції. Ми все зробили. Потім він почав говорити, що я повинна їздити по місту і дивитися, скільки їх і де вони знаходяться (Бойовиків). Ми це робили. Пашинський мені дзвонив кожні 5 хвилин, кожні. І вночі, і взагалі просто”, – додала Штепа.

Вона також розповіла, що крім Пашинського дзвонив Валентин Наливайченко.

“Дзвонив Пашинський, Наливайченко, але з самим Турчиновим я не говорила. Але Наливайченко і він мені постійно говорили, що це вказівка Турчинова”, – сказала вона.

Штепа заявляє, що їх запрошували на засідання суду.

“Але вони не йдуть. Розумієте, це ж така ситуація, сьогодні я винна, а завтра вони приходять і з них почнуть питати. А чому ви не приїхали? Чому послали жінку до будівлі міліції?”, – сказала вона.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE