Politerno > Україна і світ > Під час погоджувальної ради Юлія Тимошенко жорстко відповіла Ляшку (Відео)

Під час погоджувальної ради Юлія Тимошенко жорстко відповіла Ляшку (Відео)

  • 17 Жовтня, 2017
  • 1982 Переглядів
  • 0

Під час погоджувальної ради лідерів фракцій, комітетів і груп парламенту Олег Ляшко почав звинувачувати очільницю “Батьківщини” Юлію Тимошенко. Лідер “Батьківщини” у короткій відповіді пояснила свою позицію.

Головний “радикал” України звинувачує лідерку “Батьківщини” у тому, що та разом з екс-прем’єром Павлом Лазаренком “вивела в офшори” 200 мільйонів доларів, відтак запропонував їй все повернути.

“Коли ви говорите про корупцію, скажіть своєму партнеру Онищенку (депутат Олександр Онищенко – “24“), нехай повернеться в Україну та постане перед судом за 3 мільярди, вкрадених на нафтогазових свердловинах, і фінансування міністра екології”, – додав нардеп.

У зв’язку з цим Тимошенко наголосила, що всі президенти України, в тому числі і втікач Віктор Янукович, намагалися “принизити її ім’я”, провели безліч розслідувань “і нічого категорично не знайшли”.

“І якщо президент Порошенко зараз хоче зі мною боротися, і якщо Порошенко хоче моє ім’я політично принижувати, нехай виходить самостійно зі мною боротися, а не через своїх чихуахуа. Треба просто президенту боротися своїми руками, а не за допомогою бобиків, які гавкають на його вказівкою”, – підкреслила парламентарка.

Крім того, вона зауважила, що і надалі “буде служити Україні, незважаючи на балаболів, які працюють на владу”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE