Politerno > Україна і світ > Розстріляний в Харкові комерсант був пов’язаний з вбивством Вороненкова – Уколов

Розстріляний в Харкові комерсант був пов’язаний з вбивством Вороненкова – Уколов

  • 5 Листопада, 2017
  • 1785 Переглядів
  • 0

У центрі Харкова 4 листопада біля 23.30 невідомі скоїли кілька пострілів по автомобілю “Audi”, водій іномарки загинув на місці.

Розстріляним в Харкові виявився Едуард Леонідович Аксельрод 10.02.1972 р.н, який народився в Барнаулі.

Про це написав нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook.

“Розстріляним вчора у Харкові виявився Аксельрод Едуард Леонідович 10.02.1972, який народився у Барнаулі. Робота кілера дуже схожа на вбивство Аміни Окуєвої. Чим займався загиблий наразі невідомо. Країна невпинно повертається у морок 90-их… P.S. Розстріляний «Едік Льопа» комерсант, раніше видавав себе за блатного”, – зазначив Мосійчук.

Вбитий в Харкові комерсант Едуард Аксельрод був замішаний у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомив політтехнолог Віктор Уколов на своїй сторінці у Facebook.

“Вбивство підтверджує версію прокуратури, що організатором вбивства депутата Держдуми Росії Вороненкова міг бути злодій в законі Тюрін. За даними слідчих, розстріляний в Харкові Едуард Аксельрод разом зі знайомим Тюріна Юрієм Василенком підбирали кілерів, щоб вбити Дениса Вороненкова”, – написав він.

Уколов стверджує, що таким чином обірвали зв’язок кілера і замовника.

“Схема відома – для того, щоб обірвати зв’язок кілера і замовника, треба прибрати організатора, що контактував з кілерами. Існує версія, що саме з таких причин прибрали міністра МВС Кравченка, що міг безпосередньо контактувати з вбивцею Гонгадзе – Пукачем”, – підсумував політтехнолог.

Як повідомлялось, 23 березня, у центрі Києва при вході в готель “Прем’єр Палас”, розстріляли колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Він  йшов на зустріч із ще одним колишнім депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим.

Як заявив екс-керівник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк, невизначений процесуальний стан Володимира Тюрина у справі про вбивствр екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, означає, що кримінальний авторитет ніяк не фігурує в розслідувані. Тому, на його думку, очевидно, у своїх висловлюваннях Юрій Луценко користувався не процесуальними термінами, а веде політичну риторику.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE