Politerno > Тернопільщина > Замість Стаюри у Тернопільській міськраді засідатиме дружина Сиротюка

Замість Стаюри у Тернопільській міськраді засідатиме дружина Сиротюка

  • 11 Листопада, 2017
  • 1501 Переглядів
  • 0

Замість загиблого під час відпочинку в Єгипті Володимира Стаюри з фракція ВО “Свобода”, у Тернопільській міській раді працюватиме Наталія Турецька.

Відповідне рішення ухвалила Тернопільська міська територіальна виборча комісія.

Як відомо, Наталія Турецька є дружиною екс-губернатора Тернопільської області, діючого депутата облради Олега Сиротюка. Цікавим є той факт, що Турецька пішла на пониження депутатського статусу, адже до цього часу працювала депутатом Тернопільської обласної ради.

Звичайно ж, такий “хід конем” є цілком виправданим з фінансової точки зору. Адже усі знають, в яку ціну обходяться міському голові надважливі для нього “шкурні” рішення. Не менш важливим є і фактор “своєї людини”, адже відносини Олега Сиротюка з Сергієм Надалом є більш ніж теплими.

Вочевидь, після такої ротації, у пані Наталії можуть виникнути проблеми на основному місці роботи. Як відомо вона працює в комунальній установі обласної ради, для повноцінного функціонування якої потрібно постійно “тримати руку на пульсі”. Звичайно, щупати бюджетний пульс набагато легше, перебуваючи в епіцентрі подій. Тож перехід Турецької під “крило” Сергія Віталійовича виявився набагато важливішим кроком для нього і альтернативи пані Тетяні просто не залишили. Меру необхідно зміцнити свої позиці у ТМР.

Також зазначимо, що після того, як Наталія Турецька стала депутатом міської ради, у фракції “Свобода” в облраді з’явилось вакантне місце. Його повинен зайняти наступний на черзі кандидат з партійного списку політсили.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE